Vroeger

Het gebouw op de Naarderstraat 35 stamt uit 1968 en heeft meerdere looks gehad. Zo had men eerst enkel kleine ramen en was de voorgevel vrijwel alleen van glas maar in een latere tekening zijn de ramen vergroot en kreeg het pand veel meer daglicht. Het pand is vroeger gebruikt als gemeentewerf van de gemeente Hilversum maar stond de afgelopen jaren al leeg doordat en is hierdoor in verval geraakt terwijl de kunstenaars van Stichting Magdalena het pand nog uitstraling gaven.

Nu.... Toekomst

Wij, Makeltrent B.V., hebben de kans gekregen om voor dit pand een plan te creëren. Voor het creëren van een plan hebben wij ons volledig gericht op het starterssegment. Zo hebben wij ervoor gekozen om een diversiteit aan woningen te realiseren. De woningen variëren van studio’s, maisonnette maar wij hebben gekozen om voornamelijk twee kamer appartementen te realsiseren waarbij sommige een derde kamer hebben die ideaal kan dienen als kantoor, hobbykamer of een mega inloopkast.

Om het gebouw aan de eisen van het bouwbesluit te laten voldoen en weer de uitstraling te geven die het verdient, zal het pand volledig gestript worden en wand voor wand weer opgebouwd worden. Er zullen 23 compleet nieuwe woningen gecreëerd worden, van badkamer tot keuken, van kozijnen tot vloeren. U hoeft zich dus nergens meer zorgen over te maken aangezien wij de woning verhuisklaar opleveren. U hoeft alleen uw spullen te pakken, de woning in te delen en u bent klaar om te in te trekken in uw nieuwe woning!

Wij verwachten dan ook de eerste woningen in April 2014 op te leveren.