Klik op een woning om de details te bekijken.

Plattegrond kelder
Plattegrond beganegrond Woning 8 Woning 7 Woning 6 Woning 5 Woning 4 Woning 3 Woning 2 Woning 1
Plattegrond eerste etage Woning 13 Woning 12 Woning 11 Woning 10 Woning 9 Woning 3 Woning 2 Woning 1
Plattegrond tweede etage Woning 18 Woning 17 Woning 16 Woning 15 Woning 14
Plattegrond derde etage Woning 23 Woning 22 Woning 21 Woning 20 Woning 19

Informatie over de woningen

Gemiddeld zijn de woningen 68m², waarvan het grootste appartement 100m² is.

Alle woningen zullen verhuisklaar opgeleverd worden! Wij zorgen ervoor dat u direct de woning kunt betrekken zonder dat u zich ergens om hoeft te bekommeren.

Zo zullen alle woningen voorzien zijn van een splinternieuwe badkamer, een strakke keuken, een mooie laminaat vloer, eigen CV ketel en bergruimte. Alle woningen zullen tevens voorzien zijn van een glasvezelaansluiting en UPC aansluiting.

De nieuwe witte hoogglans keuken en zullen voorzien zijn van een koelkast met vriescombinatie, gaspit, afzuiging, combi oven, vaatwasser en voldoende kastruimte. De keukens zijn allen gehaald bij de Keukenconcurrent.

De badkamer zijn in elke woning compleet met alle benodigde faciliteiten. Zo zal elke badkamer voorzien zijn van of een inloopdouche of een kwartrond douchecabine, een strak badmeubel met bijpassende spiegelkast, designradiator en modern tegelwerk. Sommige appartementen hebben zelfs een ligbad. De badkamers zijn volledig ingericht met meubels van Piet Klerkx.

De prijzen variëren van €119.500,- tot €146.500,- k.k.

Woningenzoekenden die in hartje centrum van Hilversum willen wonen kunnen vrijwel onmogelijk huren voor zulke maandlasten. Met het huidige rentetarief zult u een netto hypotheekmaandlast hebben van circa €425,- waarbij u in dertig jaar de hypotheek volledig aflost. Oftewel, u bouwt uw eigen spaarpot op!

Op de plattegrond hierboven kunt u de tekeningen bekijken, de foto's van de verbouwing bekijken die gekoppeld zijn aan de woningen waar u op kijkt en last but not least de prijzen inclusief een lasten berekening.

Is uw interesse gewekt? Via de bezichtigingknop kunt u contact met ons opnemen en zullen wij zo snel mogelijk een afspraak maken om u de woningen te laten zien.

Hopelijk tot snel!